Στον πυρήνα της ομάδας της Wellbeingr είναι οι δύο ιδρύτριες,
Αγγελική Δικαιούλια και Ιζαμπέλ Ραζή.

Αγγελική Δικαιούλια

Είναι Senior Executive Officer στο μη κερδοσκοπικό σωματείο, Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, που έχει ως στόχο την ενίσχυση και προώθηση των ελληνο-αμερικανικών εμπορικών και οικονομικών σχέσεων και συνεργασιών. Παράλληλα, είναι Συντονίστρια των Επιτροπών Οικονομίας, Επενδύσεων, Ενέργειας και Τουρισμού του Επιμελητηρίου. Στο πλαίσιο αυτό έχει διοργανώσει πάνω από 700 συνέδρια, ημερίδες, εκδηλώσεις επιχειρηματικές αποστολές και συναντήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, φέρνοντας κοντά εκπροσώπους της πολιτικής, διπλωματικής, επιστημονικής και επιχειρηματικής κοινότητας με στόχο την αναζήτηση πεδίων κοινού ενδιαφέροντος επιχειρηματικής δράσης και ανάπτυξης. Στο παρελθόν έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα, στην εταιρεία ΔΕΛΤΑ Πρότυπος Βιομηχανία Γάλακτος ως Assistant Manager του ΕU Office, με αντικείμενο τη συμμόρφωση και εναρμόνιση της εταιρείας με την κοινοτική νομοθεσία. Επίσης έχει εργαστεί στο δημόσιο τομέα, ως Ειδική Σύμβουλος του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης για τα θέματα ΕΕ.

Κατέχει Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών Εφαρμοσμένων Οικονομικών και Περιφερειακής Ανάπτυξης, με ειδίκευση στον Περιφερειακό και Τοπικό Αναπτυξιακό Προγραμματισμό από το Τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου. Έχει Πτυχίο από τη Σχολή Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων σε αντικείμενα των επαγγελματικών και προσωπικών ενδιαφερόντων της, όπως Marketing, Management, Social Media, Leadership, Crisis Μanagement, Terrorism, NGO Management and Funding strategy, ψυχικής ενδυνάμωσης, κ.ά.

Είναι μέλος του ΔΣ του Ομίλου ΖΟΝΤΑ Αθηνών από το 2013 και από το 2017 Γενική Γραμματέας.

Μιλάει 4 γλώσσες. Είναι έγγαμη με 2 παιδιά, ένα σκύλο και ένα ψάρι. Της αρέσει η θάλασσα, η ιστιοπλοΐα και τα ταξίδια.

crossmenuchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram