Στον πυρήνα της ομάδας της Wellbeingr είναι οι δύο ιδρύτριες,
Αγγελική Δικαιούλια και Ιζαμπέλ Ραζή.

Ιζαμπέλ Ραζή

Η Ιζαμπέλ Ραζή είναι δικηγόρος Αθηνών και τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως Health & Life Coach. Έχει εργαστεί σε μεγάλα Δικηγορικά Γραφεία των Αθηνών, στον όμιλο LΑFARGE και σε πολυεθνικές εταιρείες ως Legal Advisor. Ως δικηγόρος έχει εκπροσωπήσει πλήθος πελατών σε αγοραπωλησίες εμπορικών και αστικών ακινήτων, συγχωνεύσεις, απορροφήσεις και εξαγορές εταιρειών στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια, θέματα ανταγωνισμού, ίδρυση κεφαλαιουχικών και μη κερδοσκοπικών εταιρειών, δίκαιο εργαζομένων, δίκαιο περιβάλλοντος κα. Έχει συμμετάσχει στην ίδρυση των εταιρειών IRM Aegean Estate και Right Target Estate, με δραστηριότητα την προώθηση ακινήτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Στο παρελθόν είχε αναλάβει την προώθηση του μη κερδοσκοπικού σωματείου «Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο» στη Ρωσία. Έχει διατελέσει μέλος της Διεθνούς Οργάνωσης για την Προώθηση των Γυναικών της Ευρώπης (AIPFE).

Κατέχει πτυχίο νομικής «Maitrise en Droit Privé & Commercial» από το πανεπιστήμιο Assas Paris 2 και μεταπτυχιακό τίτλο σε διεθνές δίκαιο «DEA en Droit Économique International» από το Panthéon Sorbonne Paris 1. Είναι πιστοποιημένη Heath & Life Coach και Yoga teacher από το International Association of Health Coaches, μετά από σπουδές στο «Τhe Institute of Integrative Nutrition» της Νέας Υόρκης, ΗΠΑ, στην «Positivity Coaching» Ελλάδoς και στο Aura Wellness Center (Level 1 Yoga Alliance), αντίστοιχα.

Έχει συμμετάσχει σε πολλά προγράμματα δια βίου μάθησης στο ΕΚΠΑ (real estate & finance, coach υγείας), στο Stanford Continuing Studies (epigenetics) και σε άλλους φορείς wellness (mindfulness μέθοδος MBSR του Πανεπιστημίου της Μασαχουσέτης).

Τα τελευταία χρόνια μοιράζεται ως coach με τους πελάτες της τις γνώσεις και την εμπειρία της στο τομέα της ευεξίας, έχοντας διαμορφώσει μία μέθοδο αυτοβελτίωσης, που βασίζεται στο τρίπτυχο Balance.Connect.Act και διοργανώνει retreats ευεξίας.

Μιλάει πέντε γλώσσες, είναι παντρεμένη με τρία παιδιά και ένα σκύλο. Της αρέσει το τρέξιμο, το κολύμπι και το τρίαθλο και συμμετέχει συστηματικά σε αγώνες. Έμπνευση της είναι η επαφή με τη φύση και τα ταξίδια.

crossmenuchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram